Ja, jag har haft alldeles för mycket fri tid idag..


Men det här är fan underbart!


Ännu ett inlägg



A men kanske dessa till våren då? Från Jeffrey Campbell, finns i massor av färger och även med lågt skaft. Men känner att dessa gärna får flyttas hem till mig! Börjar kanske bli dags att byta ut mina converse som man bokstavligen kan se genom sulan på.. Deras dagar är över sedan långt tillbaka. Den här sulan lär ju dessutom hålla ett tag... Nej men tror fasiken jag ska ta och beställa dessa!


We enjoy warmth because we have been cold.We appreciate light because we have been in darkness.By the same token,we can experience joy because we have known sadness.

Efter en piss helg och några riktigt sega dagar så har jag inte haft så mycket ork till något. Träningsmotivationen har försvunnit helt och kanske är det den jag behöver få tillbaka för att bli på topp igen. För så fort jag inte tränar hamnar jag i ett humör av trötthet och irritation. Vilket bidrar till att jag går runt grinig och inte vill träna. End ond cirkel som måste brytas.
Så nu, under min härligt lediga dag, efter en ordentlig frukost och två koppar kaffe så ska jag snart ge mig ut på en joggingtur. Den andra för i år och jag hoppas att det går minst lika bra som förra gången, om inte bättre. Sen har jag en jävla massa plugg som ska göras, men det tänker jag skjuta upp så länge jag kan. Död åt matematik.

Älskar att vara ledig på torsdagar, då är det bara en dag kvar till helg. Och i helgen har jag fullspäckat schema så det ser jag fram emot. Blir lite blandat med jobb på lördag följt av en födelsedagsmiddag, något enstaka träningspass som ska klämmas in under söndagen och gott sällskap i form av vänner. Det blir nog bra! Puss och kram


All saints

Blev väldigt fäst vid dessa skor när en av favoritbloggarna la upp en bild på de, och har blivit riktigt sugen på att beställa hem dom! De ser bara så där härligt enkla och sköna ut! Men har lite svårt att bestämma om de faktiskt är snygga eller egentligen fula.. Så vad tycks?


There's a heavy load upon our backs of things we carry from our past

Å vilken skön dag jag har haft idag, tog välbehövd ledig dag och har inte gjort något vettigt. Cyklade och handlade i det helt underbara vårvädret, satt ute i solen och läste i min bok, kollat en film, ätit god frukost. Som jag älskar dessa dagar, då man kan ha mobilen avstäng och aldrig behöver kolla på klockan.

Har inget vettigt att skriva, så avslutar detta inlägg. Hamnade nyss i mitt photobootharkiv och tror att det snart kommer upp ett långt inlägg med bilder från det, eller så kanske de helt enkelt får ta och hamna på facebook.. Tack och hej och ha en bra fredag, och kanske till och med en bra helg!


Under 100 dagar

Insåg precis att titeln på mitt liv just nu är ''Under hundra dagar'' för det är om under 100 dagar jag fyller år samt åker till grekland i två veckor med de 3 vännerna (..och jerry, var det första jag tänkte på. Jag hoppas att jag inte är jerry. Okej, helt ointressant och tråkigt. Förstår inte varför jag bestämde mig för att knappa mig in på bloggen just nu då jag knappt kan hålla ögonen öppna..)
Men i alla fall, back to the point. Inom 100 dagar ska jag;

- Vara superfit! Nu jävlar asså, inge onyttigt och jävligt med motion och träning. Lär ju få chokladåterfall några tusen gånger men skitsamma, ska ge allt.
- Överlevt andra året på gymnasiet någolunda bra. Känner hur skolstressen har hunnit ikapp mig och lär stanna våren ut. Det är fan bara att försöka, göra skiten så gott det går och sen får det bära eller brista. Man kan inte göra annat än sitt bästa.
- Vara stenrik! Försöker jobba så många helger som jag bara kan och orkar denna vår, främst för att slippa pressen över att jobba i sommar men också för att ha rikligt med cash och friheten till att hitta på vad fan jag vill!
- Kunna ta körkort! Ska fan göras innan sommaren är slut, men många timmar teori och körning ute på vägarna kommer krävas för detta. Men va fan, detta kommer gå galant!
- Klarat av de övre 4 punkterna utan att ha fått ett psykbryt

Nu är det fan nedräkning som gäller

It always take me by suprise how dark it is this time of year, and how apparent it all becomes that you're not close, not even near

Varit och tränat box med fillepille i kväll och har nu gosat ner mig i sängen med lite musik och en värmekudde. Insåg precis att jag fyller år om under 100 dagar, 99 för att vara exakt.... Låter inte så farligt mycket... En förkylning har invaderat min kropp och tar min energi men i morgon ska jag vakna upp frisk. Allt handlar om vilja. Detta var allt jag hade att säga denna måndagkväll.


Stockholm Streetstyle




Känner hur jag vill se ut såhär, all day, every day. Speciellt nu när jag ligger här i min säng, i mina ubersköna mysbyxor med en stor svart t-shirt på det utan större planer på att förändra något i mitt tillstånd.

Jackan, vitt, koppar, svart. Satans snyggt. Och håret, tror att jag under nästa frisörbesök kör på mina ljusa toppar lite högre upp som bruden på bilden. Har eventuellt tankar på att klippa lite kortare också... Men avvaktar lite med att gå till frissan.


So much I know, that things just don't grow if you don't bless them with you patience.

Nu är det fredag. Wihoo. I helgen ska jag jobba. Wihoo. Nu har jag en lång skoldag framför mig. Wihoo. Men eftersom denna vecka har varit väldigt ohändelserik, men trots det väldigt bra, så tänkte jag därför länka till lite annan läsning. Två bloggar närmare bestämt. Kan vara vädret som bidragit till mitt glada humör, hoppas det regnar hela helgen så att jag inte missar någon sol när jag är instägd på hotellet hela förmiddagarna. Skadeglädje. Men iaf, bloggarna. Läs, skratta, bläddra, njut.

Babe Walker vars överdrivna inlägg aldrig lämnar en besviken.
Fyvm där man kan sitta i timmar och bläddra igenom sida efter sida med fantastiska bilder.




Life can only be understood backwards, but it must be lived forward.

Njuter lite av hur stolt jag är över mig själv just nu. Är inte den känslan något av det bästa?

Efter att ha suttit och velat med träningskläderna på bestämde jag mig för att ge mig ut på en joggingtur (rena rama självmordsförsöket egentligen) innan solen skulle försvinna. Årets första runda, tror inte att jag sprang något ute förra året heller.. Satte ihop en liten runda i huvudet och joggade ner för uppfarten och iväg, några minuter senare kom det första motståndet men fortsatte iaf, och fortsatte, och fortsatte, trots att lungorna sa emot och benen blev tunga. Med bara ca 2x5sek stillastående vila så tog jag mig fan igenom hela rundan. I ett nice tempo som jag till och med lyckades hålla i uppförsbackarna. Landade hemma på altanen och försökte hämta andan, körde lite styrka och sen kände jag mig nöjd. Typ riktigt jävla fucking nöjd.
Antog att rundan inte blev så lång eftersom jag lyckades ta mig igenom hela men det gjorde inte mig något alls. Att jag lyckades puscha mig igenom hela rundan utan att ge upp räckte för mig. Intalade mig själv att det max var 2-3km jag sprang för att inte bli besviken sen av den riktiga sträckan, när jag sedan mätte upp rundan på internet såg jag att det var drygt 4km, satan i gatan, det kändes jävligt bra. Endast 1km ifrån mitt mål och vårruset! Även om jag önskar att jag ska klara det lika enkelt som att gå upp för en trappa. Bestämde mig bara för några veckor sen tillsammans med en vän att vi ska ta och springa vårruset, så man har något att träna inför. Känner att jag fick en jävligt bra start inför detta men det kan vara att jag hade en bra dag helt enkelt, eller att jag trodde att det skulle vara värre än det egentligen var, men nästa gång kanske det går åt helvette. Men det gör inget, för nu vet jag att jag kan.


Maybe we like the pain. Maybe we’re wired that way. Because without it, I don’t know; maybe we just wouldn’t feel real. What’s that saying? Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop.

Dricker avocadosmootie (jag vet, låter pissäckligt men var tvungen att pröva) och hatar min syster som har en ny taktik till att ta mina kläder. Hon tar plaggen rena och fina direkt från tvättstugan, HUR jävla lågt är inte det? Och inte undra på att mina plagg ligger i tvätten evigheter. Jävla skitunge. Ibland asså, ibland måste jag bara ringa henne och skrika på henne i telefon även om hon inte verkar ta in något jag säger, någonsin. Tror ni inte hon klickade mig rakt i örat då? Ska ge henne en fet smäll när hon kommer hem.

Skolan börjar om 2 timmar, dagen bjuder på engelska och filosofi och jag känner lite grann att jag inte är så sugen på att gå. Kanske stanna kvar i sängen och kolla på lite keffa filmer. Skulle fan inte sitta fel. Mitt yogapass igår har satt sina spår i min rygg och är både öm och stel. Inte fan kan man väl och strecha efter ett yogapass? Känns ju helt fel.. Jobbigt som fan var det iaf. Tuff brud som höll i passet, hård var hon också, gick och peta och drog och hade sig. Men satan vilken kropp hon hade, armarna, det var inget annat än muskler där inte. Där har man något att sträva efter, dröjer nog ganska länge innan jag är där.. Have a nice one


To love is to be vulnerable.


To love at all is to be vulnerable. Love anything and your heart will be wrung and possibly broken. If you want to make sure of keeping it intact you must give it to no one, not even an animal. Wrap it carefully round with hobbies and little luxuries; avoid all entanglements. Lock it up safe in the casket or coffin of your selfishness. But in that casket, safe, dark, motionless, airless, it will change. It will not be broken; it will become unbreakable, impenetrable, irredeemable. To love is to be vulnerable.


Vad hände och hur gick det till?

Hur lyckades hela helgen gå och hur lyckades jag nyss bränna 800 spänn?

Omgett mig av vänner hela helgen och hunnit med en massa men samtidigt ingenting, precis så som helger ska vara. Precis så som jag vill att alla dagar ska vara. För det är så underbart när man är utan stress, utan planer och utan tankar på vad som behövs och i stället gör det man känner för. Ser så fram emot sommaren när var dag kan vara fyllda med oplanerade planer.
Idag har jag inte gjort något alls, men jag har på något sätt få timmarna att gå och för en liten stund sen klickade jag mig in på asos och knappade hem en liten beställning. Lite bara för att jag ville, och det känns lite vemodigt. Men gör det inte alltid det när det svider till i plånboken? Jag förundras över hur fort pengarna kan spenderas när det tar så lång tid att tjäna in dem. Men det har jag redan skrivit ett inlägg om.. Klickade iaf hem mig en klänning, en t-shirt och en kuvertväska. Börjar förbereda mig för vår/sommar, som jag längtar! Barbent, sol, ledighet, shorts, det är helt galet. Lär uttrycka min längtan i varje blogginlägg framöver.

Ska ta och bädda ner mig med min bok eller en film och avsluta denna söndagkväll. I morgon ska jag börja dagen med ett yogapass, även om jag lär behöva ställa klockan för att hinna till gymmet! Lär behöva en bra start på denna vecka om jag ska överleva. Puss


People, even more than things, have to be restored, renewed, revived, reclaimed, and redeemed; never throw out anyone.

Med hörseln tillbaka efter endast en lång dag så känner jag mig glad igen. Blir så ansträngande att försöka läsa folks läppar och fokusera som fan på vad folk säger. Slapp iofs höra på vad folk gjort under lovet...... Lol.
Idag ska jag sätta igång med träningen och har ett core/spinningpass inbokat. Förhoppningsvis blir det en jävla plåga så jag kan känna mig lite duktig sen. Hörde igår att 5-6h skidåkning bränner ca 2000 kalorier, kan vi säga dubbelt på snowboard då? I så fall var jag grymt duktig på lovet och behöver jag ej ha någon ångest över nutellan jag åt till frukost varje dag och alla pasta/pizza-rätter som slank ner i Italien.. Har i stället typ täckt all vårens träning under en vecka.. Hm.

Njuter nu av min härliga sovmorgon (precis som igår) med en fruktsallad och en espresso. Min skola är ej så bra på att planera så nu har jag sovmorgon nästan var dag och om några veckor lär det bli hur mycket som helst. Helt fantastiskt! Jaja. Hej.


Detta suger bara.

Min kropp och jag kommer inte alltid överens, den jobbar alltid emot mig och jag emot den. Vägrar oftast erkänna när jag är sjuk och försöker alltid intala mig själv att jag är frisk, det fungerar oftast. Men denna gång så vägrar min förkylning släppa, i och med det har jag gått och blivit dövbög igen. (Var så god, skratta Helena.) Blir fan galen, alltid ska det vara något. Fuck this, fuck that, fuck all.



It is possible that longing for something is better than actually having it. I’ve heard it said that satisfaction is the death of desire.

Efter 12 timmars sömn sitter jag nu i skitigt hår, baggyjeans samt smutsig skjorta och dricker chokladkaffe. Satans vad gott det är! Det luktar gudomligt gott! Sov till 11 och missade därav mitt inbokade yogapass som jag väldigt gärna hade velat köra. (Hade troligen inte orkat ta mig till stan iaf men det hör inte till saken) Så känner just nu lite såhär; vad ska jag göra idag? Ska man dra igång med lite plugg efter lovet eller ska man bara njuta och inte göra ett jävla piss? Har både matte och filosofi som väntar men även en hund som vill ut och gå i det fina vädret. Inget hindrar mig iofs från att göra båda delarna.. Vad jag än gör så får jag inte gå tillbaka till sängen iaf, för då blir jag kvar där resten av dagen.

Är jävligt sugen på att ta mig in till stan en sväng och spendera lite pengar på en ny väska, jacka, byxor och solisar. Men det känns så jävla ovärt, för vad fan behöver jag för nytt egentligen. Troligen inte ett jävla piss. Men va fan, och jag vet att detta inlägg är ganska ytligt, jag har sparat pengar jag vet inte hur länge och börjar bli lite trött på att man ska vara vettig och spara pengar, jag VILL ju ha lite nytt i garderoben. Vem vill inte? Varje gång jag går in på shoppingsidor blir jag sjukt sugen på att åka och köpa saker jag VILL ha och inte bara saker jag behöver. Blir trött på att man ska vara så jävla vettig hela tiden över huvud taget. Men så fort jag står där i affären och har sagt åt mig, var så god, du får köpa vad du vill, du har råd, så kan jag inte paya upp 700 spänn för en tröja bara så där. And I blame my parents för att de har fått mig att vara så jävla ekonomisk, de har aldrig spenderat pengar hit och dit på onödig skit, och även om jag inte vill erkänna att jag har blivit precis som dem så har jag ju det.
Om man sedan tänker på alla timmar man har slitit för dessa pengar, gått upp i ottan för att ta sig till jobbet, för att sedan lägga lönen på meningslösa klädesplagg? Det är ju bara och känns bara helt jävla fel, jag jobbar inte för att kunna shoppa utan jag jobbar för att inte behöva känna mig ekonomiskt begränsad om jag vill göra något.
Jag vill bli bättre på att tillåta mig själv köpa saker jag verkligen vill ha även om det kostar lite extra från att budgetshoppa. Men det kanske får vänta tills jag är gammal och miljonär.

Jaja, snåla och spara-inlägget är över. Hoppas på en jävligt skön vecka med sol varje dag. Och trots att jag ska till skolan i morgon tänker jag intala mig själv att lovet inte är över. Nu är klockan 1, nu ska jag gå ut med min hund. Tack och hej



She wanted to teach me that people have two sides. A good side, a bad side, a past, a future. And that we must embrace both in someone we love.

Vet inte riktigt vad jag sysslar med idag. Var ute på en två timmar lång promenad i solen med mina vapendragare på förmiddagen, sen gjorde jag mig en god lunch och efter det så har timmarna bara rullat förbi. Lite grann som igår också, för vad gjorde jag då? Känner att jag har kommit in ordentligt i lovstämmning dessa två dagar, i morgon tvingas jag återgå till livet och jobba. Ska ändå bli skönt, blir galen av att inte ha något inplanerat. Sen har jag även lite annat smått och gott inplanerat denna helg. Avvaktar med träningen till nästa vecka, benen fick ändå en rejäl genomkörning med snowboardåkning 6 dar i sträck och idag en rejäl promenad. Men nästa vecka ska jag dra igång träningsschemat igen, är galet taggad! Min blockning från internetbokningen har nu försvunnit också så kan äntligen boka in lite roliga pass igen!

Jag känner att jag inte bara fick en förjävlig förkylning med mig hem från Italien utan även en massa energi. Det var så skönt att släppa all tanke på skola och träning och bara chilla runt i en alpby och äta gott. Att sedan komma hem till, nästan, ingen snö och sol kändes underbart.
Det allra bästa med att åka iväg hemifrån med familjen är att man släpper alla tankar på vad som händer hemma. Det är som att Sverige stannar medans jag är iväg. Jag ägnar knappt en tanke åt att tänka på eller stressa över saker som sker i vardagen. Många kanske tar sig tid att tänka på saker när de är iväg men för mig är det tvärt om, och det känns så jävla bra, för tänka gör jag tillräckligt här hemma. Önskar dock att jag även kunde stänga av här hemma ibland också, men det är något man får träna på.

Ska nu återgå till att lyssna på First Aid Kit (fick upp ögonen för deras skiva idag) och göra ingenting, trixa och fixa lite med rummet kanske. Eller klura ut vad jag ska göra med skiten.


RSS 2.0