Just stay in bed and watch shitty movies.Grattis Victoria!


Blev en sen kväll igår och ska nu försöka pallra mig iväg till skolavslutningen. Är helt död och brutalt sugen på en kaffe, vill typ ha en kaffe nu. Nej nu är det bara någrat timmar kvar till lovet, YIPPIEKAYYAY!! What, nej jag vet inte. Hej då.

I like to dance all night, summons the day


Lång kväll blev det igår, folk droppade in och försvann och till slut blev vi några kvar som satt ute långt in på morgonen, ungefär hela morgonen.. Riktigt trevligt men han inte riktigt med den delen då man ska sova. Kan därför tänka mig att det blir en lång, seg, trött dag idag. Hoppas på att gästerna kan vakna till så att man faktiskt kan hitta på något denna dag!

There's always tomorrowSometimes in our lives
We all have pain
We all have sorrow
But if we are wise
We know that there's always tomorrow


We're caught within the crossfire of heaven and hell


Vad har man gjort dessa 4 dagar? Festat lite, sovit mycket, solat en del, gleekat galet och känt på hur det kommer kännas med sommarlov.. Ska ta och röra mig in mot staden med Fille strax, är sugen på lite sommrigt nytt till garderoben! Svart är idag förbjuden frukt, inget svart får följa med hem. Ha en toppen dag!

Action


Ska ta och bege mig mot dog_ellens_hundkoja alldeles strax, har haft en otroligt seg men skön dag. Det blir så när man vaknar klockan 1.. Nej, nu måste jag starta kvällen och ta och röra på mig. Kommer sluta med att jag går och lägger mig istället annars.. Byxor och linne på, bara att slänga på sig skinnjackan och ge sig iväg! Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0