Panik.

Har haft åldersnoja de senaste två dagarna, varje vecka går så fort, en månad går så fort, och ett år flyger iväg. När jag nyss satt och letade körkortsintroduktioner så fick jag panik, mer än ett år kvar men man börjar förbereda sig nu? Va, va, va? Men som sagt, ett år och 3 månader går fort. Man kan inte heller sjuta upp det, man måste sätta igång. 16 år och hela livet framför mig IN MY ASS! Snart är vi döda.

Airplanes - Local Natives


Underbart


Utkast: Mars 26, 2011


Lördagkvällens outfit

http://open.spotify.com/track/5v7Eh9qFbUPcjjF7xbLB7l


Efter ett förök till att skriva ut på alla skolans skrivare så ger vi upp. Hur svårt ska det va egentligen? Vi tror att vi kanske råkade förstöra en också..
Idag är planerna att överleva skoldagen, träna och sedan hem och plugga, skolveckan har dragit igång och det är ju helt fantastiskt kul, låt oss hoppas att veckan går fort!

Don't say you don't have enough time. You have exactly the same number of hours per day that were given to Helen Keller, Pasteur, Michaelangelo, Mother Teresea, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson and Albert Einstein.Morning, twitter, breakfast, bead, light, coffee, white, spotify, sun, avocado, mac, window, love saturday


So far so good, vaknade upp i ett städat rum och gjorde mig en riktigt god frukost, känner att det här kommer bli en bra dag ;) Sen får vi allt se om dagen spenderas på filles balkong eller om det blir lite shopping i staden, vem vet?

Bye Bye Baby - Bay City Rollers

Låg igår kväll och tänkte kolla en liten stund på Love actually, slutade såklart med att hela filmen hade gått och klockan han bli lite för mycket. Den här veckan har varit otroligt seg och känner att det kommer bli jävligt skönt med helg om 3 timmar, frågan är bara vad man ska ta och hitta på. Blir eventuellt bio med min little sis ikväll, tydligen ett löfte jag skjutit upp sen i sommras..

Pessimist or optimist?


Orkar inte med denna dag, kan den bara ta och gå en aning snabbare så vore jag väldigt tacksam. Kram

Light


Är riktigt sugen på en tatuering, text i vitt bläck är grymt fint, frågan är bara hur man ska lyckas bestämma vilken text man vill ha..

Diego González


Såg Mean Girls 2 idag, filmen var väl sådär men denna kille var ju helt underbar! Han heter Diego González, vem heter Diego González? Namnet i sig är bara helt underbart, vet inte om man skratta åt det eller älska det, känns så mesigt typiskt spanskt på nåt sätt. Han är 90a, inte så gammal alltså, här har vi honom, my future husband. Ser han inte mysig ut?

Bad hairday?


Sitter och myser i min säng, ska snart iväg och träffa Felicia och lite senare så ska vi dra och träna BT. Vet ej vad det är riktigt, styrka/kondis, får se hur det går.. Kände för att slänga in en bild på mitt rum denna dag, tycker det ser så himla soft städat ut.. Och det här var ju kul.. Bye

Forever is a long, long time when you've lost your way
T-shirtar, jeansshorts och ryggsäckar.

We live, we die, and the wheels on the bus go round and round.


Söndagkväll, en kopp te och The Bucket List.

I will be popular

På väg hem från gymmet fick jag höra detta på bussen:

2-årig pojke: I will be popular, i will be popular..... Mamma, är Erik Saades hår upp eller ner?
Pojkens mamma: Upp
Pojken pekar på sitt eget hår och frågar: Är det såhär?
Mamman: Nej, det är för ruffsigt.

Pojken fortsätter sjunga enda meningen han kan av låten och börjar trumma med en trollstav på väggen, fönstret och de gula plåtstängerna..
Han slutade inte förns hans mamma sa att de skulle gå av ca 10 minuter senare.


Gold

Seg dag, seg kväll, seg fredag, på tal om det vill jag äga denna kavaj

Och hur party vore det inte att ha dessa skor på fötterna, vill ha lite guld i min vardag


Hot guy


Just so you all know

Åkte till skolan
Tränade poweryoga
Pannkakor till lunch
Tröttsam föreläsning
Köpte strumpor och ett par hörlurar
Var hemma i 45 minuter
Iväg och träna

Avis?

http://open.spotify.com/track/5tySfs2d6KXneF5GbfHWE9


Har arbetstid första lektionen så ingen anledning att stressa till skolan, i eftermiddag väntar en mysig fika med några brudar!

He expressed no regret for what he had done which satisfied her; his style was not penitent, but haughty. It was all pride and insolence.


Tjenare mannen

Det har blivit mycket surfande och meningslös tid spenderad framför datorn denna dag, har haft både matte och spanska..

Man has his will, woman has her way.


Kill them with kindness


Ska snart ta och röra mig in till staden och promenera runt i solen i några timmar, bio blir det eventuellt lite senare! Tror att det är ngt fel på våran termometer som visar att det är 17° ute, kan väl ej stämma?!

Backpack


(bild: we♥it)
Vill ut på ryggsäcksjakt, skulle vara skönt att slippa bära dator och träningskläder på armen var dag. Var kan man hitta en liknande som på bilden?

MickeyMouse


Dagens: Boxercise på morgonen och Mickey Mouse på tishan. Men vad ska man ta och hitta på efter skolan då? Kanske glida runt? Hänga runt? Bränna pengar?

Zara.comFick nyss reda på att Zara har öppnat webbshop, helt underbart. Skulle vilja göra en riktigt fet beställning, om typ mamma betalar..?

Because i got high - Afroman


Iväg och träna, supertaggad efter att denna låt gått på repeat..

http://open.spotify.com/track/4rFIqphFDa7bfJDANhXisD


Igår blev det mys med några fina tjejer, lite passande sådär på kvinnodagen :P Vaknade nyss och ska snart iväg och köra ett bodypump/spinn-pass med kusinen!

MaterialGirl
Selfmachine - I Blame Coco


Back to the everyday


Nedräkningen till påsklovet är igång.

What' and ‘if’ two words as nonthreatening as words come. But put them together side-by-side and they have the power to haunt you for the rest of your life: ‘What if?'...

- Letters to Juliet

ItalienGrymma dagar i backen har det varit och det är en mysig liten by vi bor i. Men tidiga morgonar och 6 timmars åkning var dag tar på krafterna, men kul har det iaf varit än så länge. Puss och Kram

RSS 2.0