Vykort nr.2

På Koh Samet ligger man under ett parasol hela dagarna, blir tuggad på av sandloppor och myggor på kvällarna samt super pappa under bordet tillsammans med morbror på nätterna. En rätt så trevlig ö med andra ord.. Man blir dock lite rastlös om dagarna då det inte finns sådär väldans mycket att syssla med här, har blivit en massage, en joggingtur, lite läsning och inte så mycket mer. Ipoden har inte så stort utbud när det gäller musik och mumford & sons skiva som jag äntligen började tycka om har jag nu redan hunnit tröttna på..
Äh, skönt är det också att inte göra något! Finns inte riktigt några måsten här, bara massa svenskar som klagar på att vattnet är för varmt... Inklusive familjen Andersson.. För vattnet är faktiskt lite för varmt.. Det svalkar inte ens... ;)
 
Idag fick vi för oss att byta strand och byta hotell, slutade med att vi, efter att besökt två andra sidor av ön med rullväskor på flaktaxi fram och tillbaka, kom tillbaka till vårt fina Samed Villa och nu endast får ett rum för natten.. Checkar ut, checkar in, checkar ut.. Så i morgon får vi se var det bär iväg! Tror vi letar efter något boende i närheten nästa gång iaf.. Blir troligen 3 dagar till här på ön sen så ska vi tillbaka till Bangkok där vi denna gång ska lyxa till det med 5stjärnigt! Och på torsdag har jag inplanerad krogrunda med Amar och morbror.. Får se hur det kommer gå, måste se till att införskaffa mig ett par klackar också till kvällen, det var tydligen ett måste...
 
Det var allt jag hade att säga för denna gång. Pussar och kramar
 

Vykort nr.1

Trivs ganska så bra här i Bangkok på vårt 33 våningar höga hotell i en grymt häftig stad som är helt annorlunda från något jag sett tidigare. Mitt i mellan två skyskrapor kan det ligga några hyddor, alla gator är som en jävla matmarknad, det är mat över jävla allt, mat som är sinnessjukt billig och luktar gudomligt..
Hotellfrukosten är ganska okej... Finns bara thaimat, sushi, kockar som står och steker ägg och omeletter åt dig, klassisk amerikansk frukost, frukter i mängder och kiwijuice.. Som en klassisk söndagsbrunch ni vet.. Som man kan fixa hemma utan problem... Ska ta med kameran i morgon och ta ca 100 bilder på mat i olika vinklar, ni kommer dö.
Men annars blir det nog inte så mycket bilder här borta, orkar inte släpa med mig kameran överallt..
 
Men nu ska vi iaf stanna här i två dagar till, sedan åker vi till Ko Samet i en vecka innan vi återvänder för ytterligare några dagar i storstan. Och vet ni vad min morbror har planerat till oss då? Ett besök på rooftoopbaren de hänger på i The Hangover. Bara för att.. Igår var vi på en restaurang på 33e våningen, men det var bara lite uppvärmning, ikväll blir det en på 64e våningen.. Helt sinnes.. Man får lock i öronen varje gång man åker hiss..
Shit, känns som jag varit här i en vecka redan.. Aja det var allt från mig! Efter en förmiddag bestående av poolhäng och gymmande ska vi nu ta och göra oss redo för en kväll på stan!
 
 
 
 
 
 

You won’t ever have to worry, You won’t ever have to hide

Kände att det var på tiden för en liten uppdatering. Senaste veckorna har varit proppad med skolarbete! Det enda som driver mig är tanken på lov, så försöker göra färdigt så mycket som möjligt tills dess.. Pluggmotivationen försvann dock igårkväll och har inte riktigt kommit tillbaka.. Så nu sitter jag här och kommer absolut ingenstans på min essä, tror jag ska ta en powernap eller en promenad och ladda med lite ny energi!
Annars känns livet ganska bra, tar en dag i taget och försöker få in en dos av roligt på helgerna. Veckorna har varit rätt slitiga då jag har försökt jobba så mycket som möjligt samtidigt som man ska hinna med både skola och träning. Svårt att hitta en balans mellan alla tre som fortfarande lämnar en tid till en själv. Många måsten och för lite av att göra ingenting.. Men snart så kommer det, två veckor då jag bara kan ta hand om mig själv, strunta i allt annat! Lämna Sverige bakom mig och allt som vardagen innebär. Hoppas på att komma hem med full energi som räcker vintern ut! Kram
 

Bra kväll igår..


A fucking masterpiece

 
 

RSS 2.0