Låtar som är sådärLång dag idag, ska upp tidigt i morgon, hålla i en idrottslektion på morgonen, heldag i skolan, yes! Mycket dagar så här dags. Men nu så sitter jag och lyssnar Björn Rosenström, helt fantastiskt!

This is your life. Life is simple. Life is short.


Monday3 skoldagar kvar, en no-skit-uppgift ska skrivas, en garderob ska köpas, en återträff ska ske, ett rum ska städas, en so-uppgift ska göras och sedan är det långhelg, minilov, 5 lediga dagar att njuta av.

Lets not try to figure out everything at once


Turn the light out say goodnight
No thinking for a little while
Lets not try to figure out everything at once
It’s hard to keep track of you falling through the sky
We’re half-awake in a fake empire


-


Nytt linne


Nytt linne från Cos. Riktigt snyggt men modellen gör sig inte riktigt på bild då den är lite speciell, sen så blir det ju super med webbkamera också. De perfekta svarta byxorna hittade jag äntligen också, så dem fick följa med hem. Mina fredagsplaner är grymma, leta upp en bra film och poppa lite popcorn.... Yhe

Good news can make your whole day


Faithful like a soldier Who's answered to the call Even when his back's against the wall


Muffins


Skulle precis dra iväg och träna när jag bestämde mig för att baka muffins i stället.. Så med träningskläder på så ställde jag mig och började göra citronmuffins. Räknas det som träning när man har träningskläder på..?

McQueen Forever
Onsdagsplan


Så värt med lediga dagar, måste skramla ihop en slant till Operation Dagsverket bara. Sitter och dricker kaffe med helenis och sen vet jag inte vad planerna är. Ett träningspass ska jag försöka hinna med lite senare. Bye

p.s, Klänningen.. Så fin!

-Save Dark World Back The Fantasy Turn The WorldI will have to pull my heart away


Söndagsbrunch

Mysig brunch i förmiddags med vänner för att fira Felicia som fyllde år igår, riktigt trevligt och något som man borde göra oftare! Så mycket gott, så mycket mat, vi alla rullade där ifrån.. Hamnade i solen på kajen, sen blev det jordgubbar hos Dea och en fet middag hos Ellen. Precis som en söndag ska vara!

-

I’m going out in the world to save our planet
And I ain’t comin back until she’s saved
I’ll walk my way to see the King and parliament
If they don’t help I’ll do it by myself

"It is better to live your own life imperfectly than to imitate someone else's perfectly."Across my heart

Hej. Sp muntliga denna förmiddag. Jag behöver kaffe och jag behöver det nu. Godmorgon på dig också.

Wake up, slow down do nothing right now Breathe in, breathe out did we forget how To live, to dream and what it all means It’s like we don’t care
Utkast: Maj 16, 2011


Veckans planer är skola, träna, plugga, sova, prov. Helt enkelt njuta av livet hela veckan! Fabulous

Da Da Dam


Denna helg har jag kastat pinnar, blivit lite smått kär i Paradise Oskar, pysslat, hängt i en röd stuga norrut, umgåtts och varit smått förbannad över att Azerbaijan van ESC. Nu vill jag inte tänka på matte nationella som är denna vecka utan ist lägga mig och kolla ett avsnitt av Greys och tänka på något positivt, till exempel att jag har sovmorgon i morgon. Kram

One word, one word Carries on. One smile, one smile Carries on. One love, one love Carries on.


Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Carries on

Or you know.. Hood


I remember how they took you down As the winter turned the meadow brownSunny days


Senaste dagarna har varit så härliga! Haft trevliga stunder i solen med vänner hela dagarna. Strax dags för skola, spanska nationellt prov, muntligt, det blir brutalt kul.. Hoppas jag överlever. I helgen är det Ellens landställesom gäller, det ska tydligen bli regn men det tror vi inte på..


-


He's an old soul, he got it figured out


Nytt tillskott. Love it.

Out of the blueHaft en grymt härlig söndag, timmarna segade sig fram på en klippa i solen med kärringen. Bada skulle vi också göra, svinigt kallt. Är som vanligt brutalt otaggad på en skolvecka men vad ska man göra?


-


Gamla fula chinos blev användbara shorts


The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper.Äntligen fått tummen ur röven och ringt jobbet, hoppas på att få jobba en del till sommaren. Slitigt värre men är desperat! Kaffet väntar, ha en bra dag!


If i got to go first I'll do it on my terms
Helt slut efter en lång vecka, ser fram emot en lugn helg. Knappt några planer so far och hoppas på att kunna ligga ute i solen med en bok hela morgondagen.


Yes please
Dr. White


Vita, så snygga!!

Elin Klinghttp://open.spotify.com/track/3RVupqMb1zXl8FNG9TlWBZ


1. Snygga shorts
2. Engelska skriftligt avklarat
3. Är hungrig
4. Lyssna låten

Utkast: Maj 3, 2011Orkar inte, skola, plugga, träna, prov i mängder osv. Ge mig sommarlov! Nej, den 3 maj ska det snöa, hoppet om att sommarn är nära försvan helt. Dö

Moving as an unknown too forgiving


I'll be what I am
RSS 2.0