Broken Bells

&q
The high road The high road The high road The high road The high road
Vaporize Vaporize Vaporize Vaporize Vaporize Vaporize Vaporize Vaporize
October October October October October October October October October

A funny story

Här om dagen när jag jobbade så var det en skön (dragen) lirare. Vår konversation ca 7 på morgonen:

- Å, kaffe..
- Det finns mjölk här..
- Nää, jag ska bara ha lite vatten i kaffet..
- Det finns här det också.
- Du har ju allt här.. Vad vacker du är föresten.
- Ehh, haha tack..
- Hur gammal är du föresten?
- Eh, 16..
- Va? Fan, jag som ville gifta mig med dig..

Gathering

Sitter hemma hos Ellen och myser, snart blir det matlagning. Lär bli jag som lagar och de som äter.. Nu fuckar vi ur hela natten!!!!!!
edit: helena blev mycket besviken för att hon inte blev länkad eftersom jag har så grymt mycket läsare! här hittar ni hennes blogg

Hey boy


Where did u get that?


Min nya kärlek


Animal print

Bestämde mig för att stanna hemma idag och få lite smått och gott gjort, grymt fint väder är det ute så har varit på en långpromenad med hunden. Har en del saker att göra idag, som att städa rummet, dricka kaffe och sätta igång med ett bildprojekt.

Weekend Wars

Var förberedd på en jobba jobba jobba helg men trots det blev det en av dem mest lyckade helgerna på länge, spontan och överraskande! Det känns verkligen inte som att det är måndag i morgon, men det är det och det är dags för skola igen. Då jag har sovit oroväckande lite denna helg så är det läggdags för mig.

Denna snygging såg jag på vita duken ikväll! Grymt bra film var det dessutom!


Memories in blue

Har ett underbart minne från min förra födelsedag, riktigt härlig kväll var det!

Friday Night Live

Sitter och funderar, core eller afrodans i eftermiddag? Äh, tror jag tar en fika istället..

But if stars shouldn't shine by the very first time, then dear it's fine, so fine by me


Jag äter en apelsin varje kväll

Dagen har bjudit på mycket, dagens + boxningsträning på wii, dagens - lämnade skolan halv 6. Skulle va skönt att ta och lägga sig nu, men lär väl bli uppe ett tag till. Btw, ska skriva en film om Europa (inte det Europa ni tror, utan jupiters havstäckta måne)... Det kommer bli en grym film!

Helgens planer är jobb lördag söndag och därför inget kul planerat, förutom en fika inplanerad. Nej, det blir nytta framför nöje i helgen.
Wow, det här är ju längsta inlägget hitills i bloggen! Funderar också på om man INTE ska lägga in en bild, bara för att bryta mönstret lite.. Nej, enough för ikväll. Har btw haft en någolunda datorfri dag och datorn fick stanna hemma, detta bidrog till klar datorabstinens hela dagen, kliade så mycket i fingrarna att jag slängde mig över Alice dator och försökte springa iväg med den.. Illa, jag vet.

Nu får det räcka, hej då.

When the sun comes out

Om det typ inte hade varit istid och way för många minusgrader ute så hade jag velat se ut såhär. Nej, utan Sverige insisterar på att det ska vara ca -8 när man går hemifrån på morgonen. Varför bor jag här?

Snygga killar


SomVilkenAnnanOnsdagSomHelst

Hade matteprov på morgonen, var ej på humör för det och det lär synas på resultatet. 3 lektioner kvar på dagen, inte skönt. Sen träning, äntligen frisk nog att träna. Ha en bra dag.

Utkast: Jan. 23, 2011


vill uppdatera hela min smyckesgarderob

Just chillin

Sitter i skolan och fick inte komma in på lektionen, soft. Lyssnar på denna låt, den är soft as well.

FILF


Sunday morning

Vanlig söndag, inte kliva upp ur sängen förns två, tvinga sig iväg till träningen, första träningen för terminen, kan bli kul, sen kanske det blir middag ikväll med några tjejjor, mys, annars då? jo, galet med skolarbete
vaknar upp med denna låt

Hon är cool och jag vill ha hennes garderob

fashiontoast


London


jag vill till london

Revelry


What are you waiting for

Ska spendera eftermiddan i stan, sen ikväll blir det bio med tjejerna!

High Violet


Konst

Galet

Dem är så coola att man kan dö.

Lost in the world

Försöker komma på något jag hatar mer än spanska, tror att det är strumpor i sportsandaler sen finns det inge värre. Sitter just nu på en spanska lektion, grammatikföreläsning på tavlan = ingen konsentration från min sida. Bara några månader kvar, tills dess stå ut.

words


We play pretend

Vill att kafeterian ska öppna, jag är hungrig. Jag vill ha frukost. Så här blir resultatet av bilder när man sitter och leker i iPhoto. Jag har tråkigt, jag vill ha mat. Äh, bara typ 6 timmar och lite mer kvar av skoldagen. Det ser ut som att jag har skägg på bilden, soft.


4


Ser skönt ut


Ett mästerverk

After The Storm Dust Bowl Dance Awake My Soul Thistle & Weeds Timshel Little Lion Man I Gave You All White Blank Page Roll Away Your Stone Winter Winds The Cave Sigh No More After The Storm Dust Bowl Dance Awake My Soul Thistle & Weeds Timshel Little Lion Man I Gave You All White Blank Page Roll Away Your Stone Winter Winds The Cave Sigh No More After The Storm Dust Bowl Dance Awake My Soul Thistle & Weeds Timshel Little Lion Man I Gave You All White Blank Page Roll Away Your Stone Winter Winds The Cave Sigh No More After The Storm Dust Bowl Dance Awake My Soul Thistle & Weeds Timshel Little Lion Man I Gave You All White Blank Page Roll Away Your Stone Winter Winds The Cave Sigh No More After The Storm

I don't eat breakfast

Det är soft att ta en espresso på morgonen och sedan ha gott om tid då skolan börjar klockan 1. Slänger upp en Me&MyCoffe-bild och inser att jag måste göra något åt mitt hår för dagen. Nu ska jag ta och klä mig, pyjamasen får faktiskt ta och stanna hemma. Tack och adjö.

Little Lion Man

Weep for yourself, my man,
You'll never be what is in your heart
Weep Little Lion Man,
You're not as brave as you were at the start
Rate yourself and rake yourself,
Take all the courage you have left
Wasted on fixing all the problems 
That you made in your own head


Det är äckligt att röka


When i was young and moving fast nothing slowed me down


Jag vill ha sommar

Inga fler förkylningar och isiga gator, vill ha sol och bara ben.

bikbok


Modeprojekt

"Fan vad kul!" var exakt vad jag tänkt när jag fick höra om nya projektet. Terminen drog igång med ett modeprojekt och vi ska ha egna modebloggar. Men på något sätt, något konstigt sätt, så lyckas det bli som vilken annan tråkig läxa som helst som man ska sitta och plågas igenom. Du har talangen att göra allt tråkigt Samuel!

Så snyggBeställda


Skön snubbe de där


10.000 nysningar senare (minst)

Nyser. Hela. Tiden. Hjälp. Mig!

Fin lunch

Blev en lunchträff med Ellen då vi lagade detta. Säg till om ni vill ha receptet, väldigt enkelt att laga! Billigt också, bra tips till fattiga studenter som egentligen vill gå och äta sushi till lunch men bara har råd med kötbullar och makaroner!

life is short & so is your penis


It sucks to be sick

Febern håller i sig, jag har tråkigt. Tur då att man har en grym vän som är villig att komma över och dricka en kopp kaffe! Kan behövas när man har legat framför datorn sen i söndags.  Nu en bild som alltid får mig att skratta, ibland skämmas, men alltid skratta.

a funny one


Friends


Here we go, again.

Jag tänkte såhär, med nytt år kommer ny blogg. Och även om tanken inte slog mig förns ungefär 45 minuter sen så kör vi på det i alla fall.
Och detta år har jag inga nyårslöften, alls. Jag borde ha nyårslöften som att plugga mer, träna mer, äta bättre, inte snacka lika mycket skit, shoppa mindre osv. Men det ska jag inte ha. Utan jag ska köra mer på ett försök på alla dessa punker men inget mer än så.
Nej, nu ska jag ta och klura ut vad denna blogg ska innehålla. Hej då

RSS 2.0