You can do anything, but not everything

Fy fan, sitter och stressar upp mig inför det där jävla nationella provet i morgon. Har den här, jagkaningentingsåjagkanlikagärnaskitait-känslan. Den är inte så uppskattad. Men så länge jag går dit, gör mitt bästa och sätter ett G på skiten så blir jag fan nöjd. Det känns så surt bara när man vet hur mycket mer tid man hade kunnat lägga på den här kursen om man bara hade ansträngt sig och haft motivationen till det. Jag känner att jag har gjort långt ifrån mitt bästa och mer eller mindra gav upp innan jag ens kom igång. En timme mer i veckan hade räckt men det var jag alldeles för lat för. Vissa saker vill sig bara inte och det här ville sig inte för mig.
Så efter att suttit och bråkat med matten en stund på förmiddagen drog jag istället ut och sprang i det fina vädret, lika jobbigt som skönt efter en långhelg av lathet.

Nu ska jag fixa en kanna kaffe och återgå till siffrornas värld. Önskar mig själv lycka till i morgon, och er andra som delar denna fantastiska upplevelse med mig. Tänker på er, tror på er. I morgon avgörs vår framtid, allt hänger på detta prov. Ska jag eller ska jag inte få en framgångsrik karriär, det återstå att se. Äh, vad är det värsta som kan hända? Att jag blir kvar på hotellet i 30 år?

Juste, har jag sagt att jag ska läsa matte c i trean? Looking forward to it a lot!

Nu måste jag sluta stressa upp mig själv och jävlas. Säger som Nike, just do it.


So I think it's time for us to have a toast

Börjar få lite smått panik, insåg att jag har tre tuffa skoldagar framför mig med en mängd av läxor att göra. Här har jag gått runt och trott att sommarlovet närmat sig och skolan mer eller mindre är över.. Men ack så fel jag hade, seminarium i historia i morgon (något jag har absolut noll koll på), seminarium i filosofi på tisdag (vilket jag fullständigt förträngt) och sedan avslutar vi med ett härligt fyra timmars nationellt prov i matte på onsdag. Locking forward to it ALL!

Den här långhelgen har bara susat förbi och det var idag jag skulle hinna med saker som behövdes göra, men den här dagen gick lika fort den också.. Igår hade jag en urtrevlig dag hemma hos Felicia med härligt sällskap, en massa sol och mängder av fantastiskt god mat, det blev en tidig kväll då jag, helt slut, däckade med ansiktet ner i kudden vid midnatt. Sen idag fick det bli lite skön återhämtning i form av en sovstund i solen och hembeställd mat. Skönt, skönt och skönt.
Nu måste jag tillbaka till verkligheten och se till att ha något att säga på historiaseminariumet i morgon. Hello forna jugoslavien and so long amigos.


You never really learn to swear until you learn to drive.

Å vad jag vill ha mitt körkort NU NU NU!
Igår satte jag igång med instuderingsfrågor till teoriboken och efter den här veckan när projekten jag har i skolan är över ska jag kötta teori som bara den! Varje gång jag sätter igång med pluggandet så blir jag bara mer och mer sugen på att ta det där jävla kortet så snart som möjligt! I eftermiddag ska jag på min tredje körlektion och nu har jag även bokat in Gillinge om två veckor. Det här SKA gå och det ska gå jävligt bra!

Idag har jag inga lektioner, vilket är tur eftersom jag har så ont i mitt vänstra ben att jag knappt kan ta mig upp för trappan, så just nu sitter jag och mumsar på supergod annanas med lite yoghurt till. Om nån timme eller två ska jag förflytta mig ut till altanen och njuta av solen. Men först har jag mängder av plugg att göra, och vill inte ha sistaminutenpanikattackstress på fredag så nu ska jag fan bara sätta igång med skiten. "Just do it" får blir dagens ledord. Have a nice one


You are only young once

"Fan va skönt att jag inte har spenderat en krona den här veckan" så lät det igår förmiddag, och sedan spenderade jag lite för mycket bland butikerna i Rhodos stad.. Typiskt. Skulle leta efter en bikini, men ingen sådan fick följa med hem. Som vanligt då, aldrig hittar jag det jag letar efter. Det bästa med att få shoppingryck utomlands är att man inte har möjlighet att lämna tillbaka det! Älskade alla 3 plagg men det är klart att ångesten kommer krypandes när man inser att det där var månadens lön.. Ångesten som endast menar väl och försöker få mig att vara mitt bättre jag, men ibland kan den dra åt helvete.

Igår blev det även en massage på förmidddagen och idag blir det pedikyr.. Hehe. Äh, imorgon ska jag åka hem och återgå till mitt fattiga studentliv. Man får passa på ibland!

 

 


All good things are wild and free

Jag har det ganska bra. Är rätt lat och lämnar knappt solstolen på dagarna, om inte för att gå och köra ett träningspass eller köpa något kallt att dricka.. Några dagar kvar utan detta och jag tänker inte ägna en tanke åt skolan förns jag landar på Arlanda. För min geniala plan att ta med både matteboken och datorn hit var ju ganska värdelös.. I stället har jag läst Niceville (sjukt bra bok) lyssnat på The Jillian Michel Show (klok kvinna) eller haft Kanye West på repeat. Som sagt, har det ganska bra.

 

 


RSS 2.0