Valborg


Drar iväg till Sofias landställe över helgen, ska bli riktigt mysigt. Men först en skoldag men en 4 1/2 timmes lucka mellan lektionerna inkluderat, brutalt oskönt. Men då får man tid till att träna under dagen vilket är vad jag ska göra. Ha en trevlig valborgshelg!

I push doors that clearly says pull



The Cold Still


Ny favorit; The Boxer Rebellion

Summerfeelings





Frisörbesöket



Klippte av en hel del, nöjd som satan!

If you cannot teach me to fly, teach me to sing.




How strange it is to be anything at all


Ska få träffa min fina vän Peo idag som jag inte träffat sen september! Can't wait! Men innan dess ska jag ligga i en solstol i några timmar. Bye

Lost in the world


You're my devil, you're my angel, You're my heaven, you're my hell, You're my now, you're my forever, You're my freedom, you're my jail, You're my lies, you're my truth, You're my war, you're my truce, You're my questions, you're my proof, You're my stress, you're my masseuse

lov, mys, sol, film, sallad, vänner, kaffe, måndag, mario, hår, nagellack, vår, moppe, sushi, sömn


Har spenderat senaste två dagarna hos Ellen och njutit av lovet. I morgon ska jag upp tidigt för frisörbesök, får se hur det besöket slutar. Nu how i met your mother och en kopp te. Godnatt

Progress is impossible without change, and those who cannot change their minds cannot change anything.



http://open.spotify.com/track/1gjocTrIIAfgHfUDjKpVly


Lagade sushi med pappa, aldrig gjort det förut. Riktigt roligt att göra och grymt gott blev det!

Vårväder

Underbart skönt väder ute! När man ligger i en solstol, lyssnar musik, äter lite morötter och bara njuter då är livet skönt. Känner att jag har en skön vecka framför mig! Planerna för dagen är att njuta av solen och sen dra iväg och träna en stund, hemmagjord sushi ska det bli till middag och sen får vi allt se.

http://www.wheredidugetthat.com/



Grym blogg

The person who removes a mountain begins by carrying away small stones.



Sista skoldagen med ett leende på läpparna


Trodde det skulle bli en riktigt slitig vecka men den var varit rätt chill faktiskt. Har några saker att avsluta innan jag kan gå på lov idag, ska nu avsluta mitt kaffe och börja dra mig mot skolan. Ha en bra dag och här är en låt.

Never fear shadows. They simply mean there's a light shining somewhere nearby.



Watch out boy she'll chew you up

Snart lov, snart lov, snart lov, det enda jag kan tänka på. Har inga planer för lovet alls, eller jo det har jag ju.. Ska njuta av vårsolen med fina vänner och ta en dag i daget, sounds like a really really good plan. Nu ska jag ta och fixa färdigt ett skolarbete, puss.


Mixup





Audrey, shorts, gif's, shoes







Utkast: April 12, 2011


http://open.spotify.com/track/15gKH2gbu1ikHoAh222tvM


What is the purpose of my life
If it doesn't ever do
With learning to let it go
Live vicariously through you
You can do the same
It's the least you can do
Cause it's a lonely little chain
If you don't add to it

Sleeping sickness..

Riktigt trevlig har helgen varit, gårdagen innefattade tårtbak, raclette och en sedan en riktigt skön kväll/natt på det! Helgen gick riktigt fort och nu kör vi nedräkning till lovet som drar igång på fredag, ska bli hur skönt som helst!



Jahapp då har man inget att skriva i denna ruta igen


Ska strax iväg på släktmiddag hos mormor, trevligt trevligt. Har haft en riktigt skön fredag med endast några få timmars skola och sedan lite shopping/fika med Helena, mysigt värre (förutom när vi stod inne på Designtorget i en timme ungefär, hemsk). Lite meningslös text sådär, ha en trevlig helg!

Hello world, hope you're listening, forgive me if i'm young, for speaking out of turn



Birthdaykid

Ett stort gigantiskt grattis till Ellen Fritzon på hennes födelsedag! Längtar tills vi blir gamla och kan sitta och dricka kaffe och sabotera våra lungor hela dagarna långa tills vi ruttnar och dör. Puss på dig kära vän!

http://open.spotify.com/track/3MdWzQR7hB0iCM0GQq0PdF

Okej, jag börjar bli galen. Fick ett sjukt konstigt sug till att ta på mig träningskläderna och dra ut och springa, konstigt för att jogga utomhus måste vara något av det värsta jag vet. Nej nu jävlar ska vi ge detta ett försök!

edit 20:15; Aldrig mer igen.

Ray Ban Clubmaster



Absent


Oj, vilken seg Söndag detta kommer bli, har en mängd med plugg som verkligen måste göras. Men egentligen vill jag bara ligga och kolla på film och dricka té resten av dagen. Gårkvällen var väldigt trevlig men det blev en aning sent, mycket skratt gjorde hemresan kort och det vart en lyckad lördakväll!

Lost


Just because I'm losing Doesn't mean I'm lost Doesn't mean I'll stop Doesn't mean I'm across Just because I'm hurting Doesn't mean I'm hurt Doesn't mean I didn't get what I deserved No better and no worse

White



And why am I doing this?


Glad tjej som ska iväg och träna, nja, trött och sliten känner man sig. Men drog på mig träningskläderna och tryckte i mig en ful banan. Spinning+Core väntar!

Friday


Hyfsat skönt att börja klockan 12, nu väntar 2 lektioner och sedan träning. Vad händer i kväll då? Ingen aning, lite sugen på bio kanske. I morgon är planerna Grannsanns 18års-partaj, det taggar vi alla till för. Känns som om jag har en skön helg framför mig och hoppas att jag hinner med lite pluggande också, det finns en del att ta igen. Kram

RSS 2.0